SPEEDY BRUSH ON GEL

SPEEDY - VLOEISTOF IS EEN HARDE BUILDERGEL IN FLESJE ! WAARSCHUWING: MENG SPEEDY NIET TOEPASSEN OP EEN KLASSIEKE GEL POLISH ! SPEEDY IS EEN KLASSIEKE HARD BUILDERGEL, HET MOET WORDEN OPGEBOUWD ALS EEN BUILDER GEL. PAS HET NIET AAN ALS GELPOLISCH IN 1 O

Toon 1 - 5 van 5
SPEEDY- NATURALE - BIAB
€6,20
Stukprijs: €7,50 / Incl. BTW
niet op voorraad
SPEEDY - COVERISH - BIAB
€6,20
Stukprijs: €7,50 / Incl. BTW
CLEAR FOIL GEL 5 ML
€5,90
Stukprijs: €7,14 / Incl. BTW
SPEEDY - PINKISH - BIAB
€6,20
Stukprijs: €7,50 / Incl. BTW
SPEEDY - CLEAR - BIAB
€6,20
Stukprijs: €7,50 / Incl. BTW

OMSCHRIJVING:

 SPEEDY - ALL IN ONE HARDE BUILDER GEL IN FLESJE!

WAARSCHUWING: MENG SPEEDY NIET MET EEN KLASSIEKE GEL POLISH! SPEEDY IS EEN KLASSIEKE HARD BUILDERGEL, HET MOET WORDEN OPGEBOUWD ALS EEN BUILDER GEL. NIET AANBRENGEN ALS EEN GELPOLISH IN 1 OF 2 DUNNE LAGEN!

Een zeer snelle ,,All in One'' - Een vloeibare basis & builder gel

Een volledig heldere gel met lage viscositeit voor alle fasen van gelnagels. Het komt verpakt in een fles met een kwastje. Hoewel het volledig vloeibaar is - vanwege de geheime ingrediënten en formule - druppelt het niet te snel in de nagelriemen waardoor je de tijd hebt om het te verplaatsen en te plaatsen hoe je het wilt. Zeer gemakkelijk om mee te werken, het vereist bijna geen bewerking - deze gel is perfect voor snelle en korte salonnagels.

Het is niet gemaakt voor het werken met sjablonen, maar voor natuurlijke korte of middellange nagels, als u echter snel genoeg bent - kunt u het opbouwen tot korte / middellange lengte op papieren formulieren.

Hoe te gebruiken: Prep de nagel daarna aanbrengen op de nagel,breng een dunne laag aan zoals je nagellak zou aanbrengen, hard 60-90 seconden uit in een comby-lamp en breng meteen de tweede laag aan net als een builder gel in grotere hoeveelheid. Als je problematische nagels hebt, gebruik dan BOOSTER BASE onder de snelle gel. Deze gel glijdt gemakkelijk zodat hij zich precies daar zal aanpassen. Na het uitharden minimaal vijlen of met een buffer.

Perfect om bij te vullen!

Word verliefd op dit nieuwe en revolutionaire werksysteem!

100% gelformule
eenvoudige en snelle applicatie
zelfnivellerend
extreem snel salonwerk
minimale indiening vereist
een speciale formule
extreme hechting aan de natuurlijke nagel
langdurig
uithoudingsvermogen
dunne maar versterkte nagels
een perfecte verhouding tussen kwaliteit en prijs