Over ons

Over ons

Wij zijn enorm enthousiast dat we een mooi deel van onze snel groeiende onderneming in nagel producten het e.e.a. aan u kunnen en mogen voorstellen en presenteren, ook kunnen we met  enthousiasme aangeven dat we met onze voortdurende vooruitblik en toezicht op de aller laatste mode trends met een voor u op de aller laatste toegeworpen groeiende blik het e.e.a voor u hebben kunnen creëren, zowel in producten als in trainingen en cursussen!

Wij bieden alleen de beste kwaliteits producten voor een leuke betaalbare prijs, deze zijn speciaal ontworpen en aangemaakt door een team van veel eisende nail technicians van hoog niveau, wij houden ons dagelijks bezig, met de ontwikkelingen wereldwijd van het hoogste niveau, daarom blijven wij brainstormen omeen groot deel van het productieproces in samenwerking met onze chemici en leveranciers in tot een mooi resultaat te brengen.

Wij doen enorm ons bes om in aller tijde het werk in de salon efficienter te maken door her aller beste te vinden in de wereld van de nagelindustrie.

Staat u open om met de tijd ver vooruit mee te gaan en alle nodige vooruit gangen wilt gaan boeken, heeft u nieuwe en frisse ideeën nodig en wilt u alleen nog samenwerken met hoogwaardige materialen en er het aller beste er van wilt maken voor u zelf en voor uw klanten dan staan wijvoor u klaar om te helpen en om u te inspireren met die aller nieuwste producten!

Jana brand is een merk dat nauw en zorgvuldig wordt getest en geselecteerd om aan elke smaak te voldoen, of u nu een beginner bent of een ervaren nagelontwerper.

Wij nodigen u uit om de superieure kwaliteit van ons merk te testen!

Al onze producten worden geleverd in luxe verpakkingen die een vleugje glamour geven aan uw salon en uw klanten!

Met behulp van onze producten kunt u ontspannen en ervoor zorgen dat uw klanten in goede handen zijn!

Wilt u meer over ons weten en heeft u vragen over onze producten, adviseren wij u contact op te nemen met onze klanten service over ons

JANA NAILS TEAM